Настройка на газова уредба с мултицет

12.02.2020
483

Също така съм забелязъл, че с течение на времето зависи и от условията на експлоатация на колата , поради запрашаване на въздушния филтър оборотите на "празен ход" почват да се променят, направо казано почват да намаляват поради преобогатяване на сместа. Ще ти трябва кабел с който да подадеш ток от акомулатора на газовия клапан и на клапана на изпарителя едновременно.

Важна информация. Другото е, че още след активирането на ОБДто и автоматичната калибровка стойностите в картата по целия диапазон се промениха на около , пак високо спрямо прочетеното в нета, но си е плюс. Пробваш пак за да си сигурен че не изпуска.

Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки cookies , които помагат за пълната фунционалност на форума. Та смених всичко, за което имаше в комплекта, и без да очаквам някаква особена разлика, си сложих изпарителя обратно на колата Колега ти май не си виждал ламбда контрол с 2 бр. Галерия Downloads Магазин Подробно търсене.

Можеби това е последното място където може да се дискусира такава темано вече почти навсякъде писах и събирам мнения. Отдавна не съм настройвал Romano и съм забравил. Пак търсих в нета, но така и не намерих таблица специално за фаст 2 дюзи относно размерите. Клуб :. Здравейте Колеги, че проблема е в износването на потенциометъра.

Изпарителя е brc at90e - електрически. Друго което трябва е: двужилен кабел, моно жак стандартен и две щипки за кабели. Така, значи за винта за празния ход - всичко при теб е както трябва!
  • Аз се мъчих да си я настроя сам, но реших да отида на диагностика в АРГУС и останах изключително доволен! Друг вариант за сваляне на разхода е брауновия газ ,но все още е много опасен защото няма обезопасителен клапан и не го препоръчвам но е интересно да се почете по въпроса.
  • А сега е гр. Повод за съмненията ми е, че двигателя беше отбелязан като 1,6.

69 posts in this topic

Дали не означава че мембраните в изпарителя са за смяна? Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. При настройка на сместа на бензин е хубаво да не се откача кабела на сензора, а да се използват jumper clips. Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете. Naposleduk mi se struva, 4e razhoda e leko zavi6en i uskorenieto na kolata ot niski kum sredni oboroti e po - slabo.

Не си писал какъв ти е изпарителя и какъв автомобил караш, но едва ли е над 2 кубика и над коня. Много полезно колега.

А ако след това все още оборотите се колебаят завиваме или отвиваме съвсем леко винт 1 докъде не заработи както трябва. Друго което трябва е: двужилен кабел, моно жак стандартен и две щипки за кабели, настройка на газова уредба с мултицет.

Naposleduk mi se struva, 4e razhoda e leko zavi6en i uskorenieto na kolata ot niski kum sredni oboroti e po - slabo. Единствената по-видима разлика беше в двете клапанчета - това на камерата за високо налягане - дето пуска газта в изпарителя - то беше доста втвърдено, но не чак пластмасово IVD написа: А един ланда контрол билкови чайове за деца хубаво ще я върши таз работа.

Thanatos почти фен Публикации: Стара Загора. В това състояние навъртях някъде към км.

Как се определя дали е бедна или богата сместа с мултицет?

Другият траничен ефект, който се появи откакто не мога да се отрегулирам аи майсторите май не могат е че като изгоря бутилка газ на литра и карбуратора се зацапва доста неприятно, което се отразява на вървенето на бензин. И после те пуска да си ходиш Diganeto na razhoda e prenebrejimo malko i to samo na prazen hod, no pala bez problem i raboti perfeko i na studen dvigatel. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Шkoдa Speedster. Аз карам на двигател 1? Да не си мислиш, че новите дето ще ги вземеш са много хубави Двигателя просто заспа на ниски обороти. Само,че ти трябва кабел между компютъра и двигателя?

Recommended Posts

Автор Тема: Настройка на газова уредба! Здравейте колеги. Той се държи точно както колегите Гошо и Заек разказват. Отговорено 5 Януари,

Отговорено 29 Януари, по магистрала Хемус Превключващите контакти паралелно към контактите на настройка на газова уредба с мултицет реле. Регулатора на изпарителя ми е само един старгаз. Сега чакам да ми се отвори път извънградско, Като ги знам много добре какви "професионалисти" монтират газовите по сервизите не ми се говори.

Как да си настроим сами газовата уредба. Той винаги трябва да е доста над нужния за двигателя и за това се слагат и тройниците.

Препоръчан отговор

Мерси за помощта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове. Излиза, че когато на 2-рата камера клапата е затворена, газ не се дърпа изобщо от маркуча.

Аз ще мина тотално извън темата, извинете ме за което Като споменахте утайки, на моето Ланди Рензо Шкода помниш ли ме има една "чашка" преди изпарителя и от време на време се развива и почиства, та въпросът ми е трябва ли да се почиства и нещо друго, по самия изпарител?

Надявам се след известен пробег, там да видя заветните нули. Премахни съдържанието и покажи само линк? Свързани публикации:.

  • Пълнени чушки с булгур и маслини
  • Anthony joshua vs carlos takam date
  • Документи за еднократна помощ за 1 клас
  • Мъжки кожени якета от естествена кожа с пух