Кубче на рубик 2x2 цена

04.02.2020
105

Кубове GansPuzzle. LanLan Cube.

Kinder Cube. Модерен дизайн и слотове за магнитите. Пъзел Eight Petals. Dayan Tangram Black. И ето ни сега - през 21 век - той е все още толкова пристрастяващ със своята сложност и същевременно простота. Black - 8.

Създават едни от първите по-сложни формикоито се представят отвъд очакванията. Вариант на куба 3x3, при който освен силата на пружинките. YuXin Kylin 3x3 V2 Magnetic. Последният модел на GAN, ниска цена и приятни движения, скрил в себе си тайна кухина. По-малка?

Mosaic Cube.
  • GanS V2 Master -
  • Cube Lube. Gan Megaminx.

Съдържание

Една серия от бюджетни магнитни кубчета на YongJun, която се очаква да бъде приета много добре от феновете. Заниманието с кубчето представлява едно чудесно средство за концентрация и медитация, което има и релаксиращ ефект. Нов модел на Мегаминкс, с ръбчета по периферията, прекрасни движения и забележително ниска цена. Прекрасна кутия, множество аксесоари и завидно качество на изработката - новият MF3RS3 навлиза в по-високия ценови сегмент.

А съдия ще бъде самият куб! Вижте също:. Цени: Black -

Кубове ShengShou. Каква е разликата между двата куба 3x3x3. Пъзел, който променя формата си при разбъркване. Пъзел Floppy Ghost. Clover Cube.

Ние сме представители на Rubik Studio за България, както и на Verdes Innovations и предлагаме гарантирано оригинали версии на най-популярните произведения на двете фирми. Куб Weilong WR M. Moyu Mofang Classroom Meilong 3x3 Stickerless.

Куб Weilong WR M. Куб MeiLong 3x3. YuXin HuangLong 5x5 Magnetic. Рубик 3x3 юбилеен - Шейп модове. В комплекта е включена триъгълна поставка.

Куб Valk 4. Уникален и красив шейп мод на Skewb. Ерньо Рубик, пламенен лектор, професор по архитектура и обожател на геометрията и триизмерните форми, изобретява най-пристрастяващия и перфектен пъзел на всички времена - Магическия Куб както е бил наречен първоначално.

Той е проектиран така, че да изключва изпадането на елементи.

  • Пъзел, при който се въртят ъглите и кръговете на всяка страна.
  • QiYi MoFangGe 2x2x3.
  • Колкото и невероятно да ви се струва, това е пъзел с 5 оси и на практика е шейп мод на пентахедрон - пъзел с 5 страни.
  • Гигантски 3x3.

Предназначен предимно за начинаещи, това бюджетен модел със сравнително малък размер и тегло. Twisty Skewb. YJ 1x3x3 Супер Флопи. Пъзели ShengShou. Framework Pyraminx, кубче на рубик 2x2 цена. Кубове DaYan. С промяна на оцветеността на всяко от те си квадратчета той имитира движенията на оригиналната версия. Великолепен Скюб, както би могло да се очаква от MoYu.

Gan Megaminx Stickerless Magnetic. Ще го видите в ляво на картинката по-долу. Това е един привличащ погледа куб, при който центровете могат да се въртят. Fangcun Walker 3x3 Ghost Cube.

GAN M. Container Cube. Пирамиди ShengShou.

  • Проверка на здравни осигуровки с егн
  • Такси покупко-продажба на недвижим имот
  • Тенджери под налягане тефал технополис
  • Външна реклама на английски