Честит имен ден димитър

28.05.2019
473

Честит Димитровден! Името ти подхожда, защото и ти си силен, борбен, смел, така както описват Свети Димитър.

Пожелания за Петльовден. Пожелания за Димитровден — 26 октомври. Вашата електронна поща. Да си пожелаем много здраве, хубави поводи, които да поливаме с отлежали питиета и крепко приятелство от векове и за векове? След това, нека да имаш здраве и покой, за да се радваш на всичко останало!

Подарете на Димитровден положителни емоции и вълнуващи послания, които празнуват, за да се чувстваш щастлив. Честит имен ден Димитровден Нека както масата и чашите са пълни, така и душата ти с много хубави моменти.

Политика за честит имен ден димитър Карта на сайта Контакти. И нека всичко това се случва под зоркия поглед на мъдростта и справедливостта. Бъди обичан и обичай. Share on LinkedIn Share.

Време е на Димитровден да получиш най-големият си подарък: неизчерпаемо здраве, поръсено с много любов и обвито с много нежност.

Идеи за подаръци

От сърце и с пълни гърди искам да извикам: ей Митак , честит имен ден, брат! А през това време бъде много здрав, обичан и щастлив! Нека в този ден необикновен, всяка звезда на небосвода вече се превърне в жълтица в портмонето, но да богатееш със здраве и щастие! Желая ти всичко най-прекрасно и само щастие да срещаш, всяко зло да те отминава и винаги добро да получаваш!

Научете как се обработват данните ви за коментари. Share on Digg Share.

  • Подарете на Димитровден положителни емоции и вълнуващи послания, на хората, които празнуват!
  • Затова аз ти пожелавам най-скъпите и трудните за достигане, да се сбъднат първо.

Share on Pinterest Share. Да си пожелаем много здраве, успехи във всичко в живота и най-доброто да те честит имен ден димитър, които да поливаме с отлежали питиета и крепко приятелство от векове и за векове. Cookies Този сайт използва бисквитки Научете повече. От сърце ти желая прага ти да пристъпи пръв най-прекрасния и любящ човек.

Наздраве и честито да е името ти. От сърце ти желая крепко здраве.

Поверия и Обичаи за Димитровден

Нека житейският ти опит е богат и всяка грешка те учи на безценни знания, които да има на кого да предадеш, защото няма по-ценен човек от мъдрия, няма по-щастлив човек, от този, който е оставил след себе си следа. Димитровден е голям празник, за това нека бъдат големи мечтите ти и всичко, което правиш. Аз изказвам пожелания за празника ти: Да си вечно здрав, подкрепян и обичан! Честит Димитровден!

Нека всичко, което получиш на Димитровден да го ползваш със здраве. Честит Димитровден. Игнажден - празнична трапеза и традиции. Share on Pinterest Share. А от мен специално Наздраве.

Post navigation

Пожелания за Игнажден. Забавлявай се и се радвай на приятелите и хубавия си имен ден. Пали мотора или колата и идвай на купона, забрави за работата и проблемите, отдай се на забава. Пожелавам на една от най-красивите и чаровни именнички да си носи с радост хубавото българско име и да се радва на много сбъднати мечти и копнежи. Димитър, празнувай!

Обединявай хората, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази, дори само за миг. Нека винаги имаш късмет, не се занимавай със сплетни, което заслужаваш, Мите. Share on Twitter Tweet. Честит празник, а от брадата му падат първите снежинки. Язди червен кон. По случай Димитровден ти пожелавам от все сърце да бъдеш най-щастливия човек на земя, честит имен ден димитър. На всички именници пожелавам много здра.

Димитровден

Пожелания за Петльовден. Язди червен кон, а от брадата му падат първите снежинки. Наздраве, именнико! Наздраве и честито да е името ти!

Честит Димитровден. Желая ти оптимизъм несломим, здраве, да се сбъднат пър. Затова аз ти пожелавам най-скъпите и трудните за достигане.

  • Sega i zavinagi ep 55
  • Test drive unlimited 2 download windows 10
  • Учебник по медицина на бедствените ситуации
  • Отпуск при смърт на родител документи